The Engineer izle

-

The Engineer

The Engineer filminin bilgileri The Engineer

The Engineer Türkçe Altyazı
  • IMDb5.3
  • İzlenme1414
  • Süre93 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2023
KategoriAksiyonGerilim Yönetmen

Barry Markowitz

Oyuncular

Emile Hirsch, Danny A. Abeckaser, Tsahi Halevi, Angel Bonanni, Yarden Toussia-Cohen, Oshri Cohen, Adam Haloon, Lee Keinan, Omer Hazan, Robert Davi

"The Engineer" adlı 2023 yapımı film, eski bir Mossad ajanı olan Alex'ın terörist bir suçluyu bulmak için yapay zeka destekli bir avcıya dönüşmesini konu almaktadır. Alex, işinden emekli olduktan sonra sakin bir yaşam sürmeye çalışırken, eski düşmanı olan bir terörist yeniden ortaya çıkar. Bu terörist, dünyayı kaosa sürükleyecek büyük bir saldırı planlamaktadır.

Alex, onu durdurmak ve masum insanların hayatını kurtarmak için harekete geçer. Görevlerinde ona yardımcı olacak tek kişi, yapay zeka teknolojileriyle donatılmış bir robot olan "The Engineer" dir. Alex, The Engineer ile işbirliği yaparak teröristi izlemeye başlar ve tehlikeli bir oyuna gider.

Film, heyecan, aksiyon ve gerilim dolu anlarla dolu bir hikaye sunmaktadır. Ajanlık, teknoloji ve tehlike dolu bir dünya üzerine odaklanırken, Alex'in karakter gelişimi ve zorlu görevlerle başa çıkma mücadelesi ön plandadır.

Filme Yorum Yaz