Millerın Kızı izle

-

Miller's Girl

İcon Adlt This content has been removed due to Copyright Infringement.

Millerın Kızı filminin bilgileri Miller's Girl

Millerın Kızı Dublaj & Altyazı
  • IMDb5.5
  • İzlenme27304
  • Süre93 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2024
KategoriDramKomedi Yönetmen

Jade Halley Bartlett

Oyuncular

Martin Freeman, Jenna Ortega, Bashir Salahuddin, Gideon Adlon, Dagmara Dominczyk, Christine Adams, Augustine Hargrave, Elyssa Samsel

Miller's Girl, bir profesör ile yetenekli öğrencisi arasındaki yasak aşkı konu alan, gerilim ve dram türünde bir filmdir. Film, genç yazar Cairo Sweet ve onun yaratıcı yazı dersi profesörü Jonathan Miller arasındaki ilişkiye odaklanıyor.

Cairo, yetenekli ama henüz kendini kanıtlayamamış bir genç yazardır. Jonathan ise tanınmış bir yazar ve üniversitede yaratıcı yazı dersleri veren bir profesördür. Cairo, Jonathan'dan çok etkilenmiştir ve ondan ilham almaktadır. Bir gün, Jonathan, Cairo'ya bir proje için görev verir. Cairo, proje için yazdığı hikayede, Jonathan'ın karısı olan bir kadın karaktere aşık olan bir adamın hikayesini anlatmaktadır. Jonathan, Cairo'nun hikayesini okuduktan sonra, ona hikayeyi geliştirmesi için yardım etmeye karar verir. Jonathan ve Cairo, hikaye üzerinde çalışırken, aralarında bir yakınlaşma başlar. Bu yakınlaşma, zamanla romantik bir ilişkiye dönüşür. Ancak, ikilinin arasındaki ilişki, hem kişisel hem de profesyonel hayatlarında karmaşık sonuçlara yol açmaktadır. Jonathan, evli bir adamdır ve evliliği sorunlu bir dönemden geçmektedir. Cairo ise genç ve deneyimsiz bir kızdır. İkilinin arasındaki ilişki, her ikisinin de hayatlarını alt üst etmektedir.

Film, aşk, tutku, ihanet ve güç gibi temaları ele alıyor. Filmin yönetmenliğini Sarah Polley üstleniyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Meyy 18.04.2024
Dublaj berbat altyazı yok altyazı ne zamn gelir?