Detective Knight: Rogue izle

-

Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue filminin bilgileri Detective Knight: Rogue

Detective Knight: Rogue Türkçe Altyazı
  • IMDb6.5
  • İzlenme1696
  • Süre105 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2022
KategoriAksiyonGerilimSuç Yönetmen

Corey Large

Oyuncular

Bruce Willis, Beau Mirchoff, Lochlyn Munro, Corey Large, Jimmy Jean-Louis, Michael Eklund, Johnny Messner, Cody Kearsley, Keeya King, Dax Campbell

2022 yapımı "Detective Knight: Rogue" filmi, Los Angeles'ta görev yapan dedektif James Knight'ın hikayesini anlatıyor. Cadılar Bayramı'nda bir soygunun ardından çıkan bir çatışmada, Knight'ın ortağı ciddi şekilde yaralanır. Knight, soygunculara ulaşmak için New York'a gider. Ancak soyguncular, Knight'ın karanlık geçmişinin de peşindedir.

Los Angeles'ta Cadılar Bayramı kutlamaları devam ederken, maske takan silahlı soyguncular bir banka soygunu gerçekleştirir. Soygunun ardından çıkan bir çatışmada, dedektif James Knight'ın ortağı, soyguncular tarafından ağır yaralanır. Knight, ortağının intikamını almak için soygunculara ulaşmaya karar verir. Soyguncular ise New York'a kaçar. Knight, onları takip etmek için New York'a gider. New York'ta Knight, soygunculara ulaşmak için zorlu bir mücadeleye girer. Bu sırada, soyguncular da Knight'ın karanlık geçmişinin peşine düşer. Knight, soygunculara ulaşmaya çalışırken, aynı zamanda geçmişindeki sırları da çözmek zorundadır. Geçmişiyle yüzleşmesi, onu hem kişisel hem de profesyonel olarak zorlayacak bir sınavdır.

Filmin oyuncu kadrosunda Bruce Willis, Michael Eklund, Lochlyn Munro, Jimmy Jean-Louis, Beau Mirchoff, Keeya King ve Miranda Edwards yer alıyor. Filmin yönetmenliğini ise Greg Coolidge üstleniyor.

 

Filme Yorum Yaz