Dolunay Katilleri izle

-

Killers of the Flower Moon

Dolunay Katilleri filminin bilgileri Killers of the Flower Moon

Dolunay Katilleri Dublaj & Altyazı
  • IMDb7.9
  • İzlenme12475
  • Süre206 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2023
KategoriDramGerilimSuç Yönetmen

Eric Roth

Oyuncular

Leonardo DiCaprio, Lily Gladstone, Robert De Niro, Jesse Plemons, Tantoo Cardinal, John Lithgow, Brendan Fraser, Cara Jade Myers, JaNae Collins, Jillian Dion

1920'lerde, Oklahoma'daki Osage Kızılderilileri, topraklarının altında petrol keşfederler. Bu keşif, Osage halkının hayatını kökten değiştirir. Artık zengin ve varlıklı bir halk olan Osageler, konaklar inşa eder, lüks arabalar alır ve çocuklarını Avrupa'ya okumaya gönderir.

Ancak bu zenginlik, Osageleri de hedef haline getirir. Osagelerin zenginliğini ele geçirmek isteyen insanlar, onları öldürmeye başlar. Cinayetler, Osage topraklarında bir dizi korkunç cinayet dalgasına yol açar.

Federal hükümetin dikkatini çeken bu cinayetler, FBI'ın kurulmasına neden olur. FBI, cinayetleri araştırmak için bir ekip kurar. Ekipte, FBI'ın ilk ajanlarından biri olan Tom White da vardır.

White, cinayetleri araştırmaya başladığında, karşılaştığı şey onu şoke eder. Osagelerin öldürülmesine karışan insanlar, zengin ve güçlüdür. Bu insanlar, cinayetleri örtbas etmek için her yolu denemektedir.

White ve ekibi, cinayetleri çözmek için zorlu bir mücadeleye girer. Ekip, cinayetlerin arkasındaki gerçekleri ortaya çıkardıkça, ABD tarihinin en karanlık sırlarından birini keşfeder.

Filme Yorum Yaz