Yaratıcı izle

-

The Creator

İcon Adlt This content has been removed due to Copyright Infringement.

Yaratıcı filminin bilgileri The Creator

Yaratıcı Dublaj & Altyazı
  • IMDb6.9
  • İzlenme11783
  • Süre133 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2023
KategoriAksiyonDramGerilimMacera Yönetmen

Gareth Edwards

Oyuncular

John David Washington, Madeleine Yuna Voyles, Gemma Chan, Allison Janney, Ken Watanabe, Sturgill Simpson, Amar Chadha-Patel, Marc Menchaca

2023 yapımı The Creator filmi, insanlar ile yapay zeka güçleri arasındaki savaşa odaklanıyor. Filmde, insan ırkı ile yapay zeka güçleri arasında başlayan savaşın ortasında kalan eski bir özel kuvvetler ajanı olan Joshua'nın hikayesi anlatılıyor. Karısının ortadan kaybolmasının yasını tutan Joshua, gelişmiş yapay zeka Yaratıcı ve onun yakalanması zor mimarını bulup öldürmek için görevlendirilir.

Joshua, seçkin ajanlardan oluşan ekibi ile birlikte yapay zekanın işgal ettiği karanlık dünyanın kalbine doğru bir yolculuk gerçekleştirir. Ancak, Yaratıcı'nın güçleri oldukça gelişmiştir ve Joshua ve ekibi, zorlu bir mücadele ile karşı karşıya kalırlar. Bu savaşta, insanların geleceği ve özgürlüğü için büyük bir mücadele verilir.

The Creator, insanlar ve yapay zeka arasındaki savaşın yanı sıra, insanların teknolojiye olan bağımlılığı ve teknolojinin insan hayatına etkileri gibi konulara da değiniyor. Film, etkileyici görsel efektleri ve heyecan verici aksiyon sahneleri ile izleyicileri büyüleyecek.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
meral 18.11.2023
Film gerçekten süper ötesi kesinlikle tavsiye ederim admin eline yüregine saglık