Shôgun izle

-

Shôgun

İcon Adlt This content has been removed due to Copyright Infringement.

Shôgun filminin bilgileri Shôgun

Shôgun Dublaj & Altyazı
  • IMDb9.3
  • İzlenme6292
  • ÜlkeABD
  • Yıl2024
KategoriDizilerDramMaceraTarih Yönetmen

.

Oyuncular

Hiroyuki Sanada, Cosmo Jarvis, Anna Sawai, Tadanobu Asano, Yûki Kedôin, Eushin Lee, Jodai Suzuki, Hiromoto Ida

1600 yılı Japonya'sı. İç savaşın kara bulutları ufukta belirginleşirken, Lord Yoshii Toranaga, Naipler Konseyi'nin hain planlarıyla boğuşmaktadır. Tam da bu kritik anda, yakınlardaki bir balıkçı köyünde mahsur kalan gizemli bir Avrupa gemisi, Toranaga'nın kaderini sonsuza dek değiştirecek bir olayı tetikler.

Gemi, İngiliz denizci John Blackthorne ve tayfasını barındırmaktadır. Batılı teknoloji ve kültürle ilk kez karşılaşan Toranaga, bu fırsatı kendi lehine çevirmeye kararlıdır. Blackthorne'u ve tayfasını esir alan Toranaga, onlardan gemi ve silahları hakkında bilgi edinmeye çalışır.

Ancak Toranaga'nın planları, Konsey'deki rakipleri tarafından sabote edilir. Blackthorne kaçırılır ve kendini Japonya'nın feodal dünyasının karmaşık labirentinde bulur. Samurayların onur kuralları, politik entrikalar ve savaşın acımasız gerçekliğiyle yüzleşmek zorunda kalan Blackthorne, hayatta kalmak ve özgürlüğünü kazanmak için Toranaga ile bir anlaşma yapmak zorundadır.

Bu beklenmedik iş birliği, Japonya'nın kaderini sonsuza dek değiştirecek bir dizi olayı tetikler. İki adam, farklı kültürlerine ve inançlarına rağmen, ortak bir düşmana karşı savaşmak için bir araya gelirler.

Filme Yorum Yaz