Hypnotic Zihin Avı izle

-

Hypnotic

Hypnotic Zihin Avı filminin bilgileri Hypnotic

Hypnotic Zihin Avı Dublaj & Altyazı
  • IMDb6.5
  • İzlenme25521
  • Süre94 Dk.
  • Ülkeİngiltere
  • Yıl2023
KategoriAksiyonGerilimGizemSuç Yönetmen

Robert Rodriguez

Oyuncular

Ben Affleck, Alice Braga, J. D. Pardo, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley, William Fichtner, Zane Holtz, Ruben Javier Caballero, Kelly Frye

Dedektif Danny Rourke, küçük kızı Minnie kaybolduktan sonra onu bir daha bulamamış ve eşiyle de ayrılmışlardır. Öfkesini ve kızını bulma umudunu hiç kaybetmeyen Danny, görev başındayken bir banka soygunu haberini alır. Bankaya hırsızdan önce ulaşmayı başaran Danny, kasada kızı Minnie'nin fotoğrafını bulur ve kızını bulmak için elindeki tek ipucunun peşinden gider. Ancak karşısına insanların zihinlerine yön verip tüm algısını yönetebilen hipnotikler çıkar. Onlara karşı bir savaş başlatan Danny, kızını kurtarmak için hipnotikleri yenebilecek midir?

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Film harika yazan en fazla 13 yasindadir. Hayatimda izledigim en sacma en b.ktan filmdi. İzleyen sonunda kufreder kaybettiği zamani icin.
Misafir 02.07.2023
Harika bir film. Olumsuz yorumlara aldanmayın açın izleyin derim
Hyadsız 29.06.2023
Filmin sonunda yazılar çıktı diye film bitti sanmayın, sanırım 1:27 civarlarında film 1 dk. kadar daha devam ediyor sonra tekrar yazılar çıkıyor. BENDEN UYARMASİ !
Hyadsız 29.06.2023
Ben Afflack'in oyunculuğu bu filmde çok kötü; filmin konusu ilgi çekici olmasına rağmen kötü oyunculuk filmi berbat etmiş. Kesinlikle emekliliği gelmiş bunun