Paw Patrol Süper Film izle

-

PAW Patrol: The Mighty Movie

Paw Patrol Süper Film filminin bilgileri PAW Patrol: The Mighty Movie

Paw Patrol Süper Film Dublaj & Altyazı
  • İzlenme4527
  • Süre92 Dk.
  • ÜlkeCanada
  • Yıl2023
KategoriAileAksiyonAnimasyonKomedi Yönetmen

Pinar Toprak

Oyuncular

Christian Convery, Mckenna Grace, Taraji P. Henson, Kristen Bell, Lil Rel Howery, James Marsden, Finn Lee-Epp, Serena Williams, Alan Kim, Brice Gonzalez

Paw Patrol: The Mighty Movie, 2023 yapımı bir animasyon filmidir. Film, Nickelodeon'un popüler çocuk televizyon dizisi Paw Patrol'ün devamı niteliğindedir. Filmde, Paw Patrol üyeleri, bir meteorun etkisiyle süper güçler kazanır.

Paw Patrol üyeleri, Adventure City'de bir meteorun düşmesini engeller. Meteorun etkisiyle, Paw Patrol üyeleri süper güçler kazanır. Chase, süper hıza, Marshall, süper güce, Skye, uçma yeteneğine, Rubble, süper dayanıklılığa, Rocky, süper zekasına, Zuma, su üzerinde yürüme yeteneğine ve Everest, buz üzerinde yürüme yeteneğine sahip olur.

Paw Patrol üyeleri, süper güçlerini kullanarak Adventure City'yi korumaya başlarlar. Ancak, şehri tehdit eden yeni bir kötü ortaya çıkar. Bu kötü, şehri ele geçirmek için Paw Patrol'ün süper güçlerini kullanmak ister. Paw Patrol üyeleri, yeni kötüyü durdurmak için güçlerini birleştirmek zorundadır.

Filme Yorum Yaz