Arıcı Ölüm Kovanı izle

-

The Beekeeper

Arıcı Ölüm Kovanı filminin bilgileri The Beekeeper

Arıcı Ölüm Kovanı Dublaj & Altyazı
  • IMDb8.8
  • İzlenme174697
  • Süre105 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2024
KategoriAksiyonGerilim Yönetmen

Jason Statham

Oyuncular

Jason Statham, Jeremy Irons, Emmy Raver-Lampman, Bobby Naderi, Josh Hutcherson, Minnie Driver, Enzo Cilenti, Dan Li, Taylor James, Adam Basil

The Beekeeper, "Arıcılar" olarak bilinen güçlü ve gizli bir organizasyonun eski bir ajanı olan Adam Clay'in hikayesini anlatıyor. Clay, organizasyondan ayrıldıktan sonra sakin bir hayat sürmeye başlar ve bir arı çiftliği kurar. Ancak, Clay'in eski arkadaşları, onu geri getirmek için bir plan yaparlar.

Clay, arkadaşlarının planından haberdar olur ve onlardan intikam almaya karar verir. Clay'in intikam yolculuğu, onu suç dünyasının karanlık ve tehlikeli sokaklarına sürükler.

The Beekeeper, Jason Statham'ın başrolünde yer aldığı 2024 yapımı bir aksiyon filmidir. Filmin yönetmenliğini Scott Mann üstleniyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
Memco 29.06.2024
Bazıları saçma diye yazmış. Film izlemeye gelmedik buraya, Jason Statham için izledik zaten. Barbi çekse yine izlerim... Birde tek bir öpüşme sahnesinin bile olmadığı Statham filmiydi herhalde...😊
Validas 13.06.2024
altyazı o kadar saçmaydı ki anlatamam sanırım google translate kullandınız ,

filim ise leş gibiydi izlemeyin boşa zaman kaybı
yabixer 07.06.2024
Hepsi kurban olsun battalgazi ye. battalgazi bundan katbekat daha tutarlı. bu kadar berbat bi senaryo bu kadar uçuk bi şov bu kadar absürt sahne çok az gördüm. dövüş sahneleri yine de güzel ama zaten adamın iyi yaptığı bi iş abartı deyince jason :)
yabixer 06.06.2024
Mustafanın yorumuna sonuna kadar katılıyorum aksiyon sever biri olarak hersahnede sürekli bu ne saçmalık demekten sıkıldım ak hata üstüne hata çete mafya ne kadar boktan tip varsa amerikan başkanıyla aynı kokteyl de :)) bi s.ktirip gitsinler artık. annesi ölmüş kevaşenin hala rol kesiyor :D seyirciye saygıdan da olsa bi gram gözyaşı gösterseymiş boktan oyunculuğa da razıydık :))
real 01.06.2024
mustafa senin film anlayışını s ben sen film izleme animasyon filmlerine bak senin kategorin o bu kafar kör cahil yorum yapılmaz
Mustafa 19.05.2024
Hayatımda gördüğüm en kötü filmlerden biriydi, senaryosunu ancak bir çocuk yazmış olabilir. İşin ucunda ne kadar para olursa olsun bu adamın böyle bir filmde rol almaması gerekirdi. Gençlik dönemi absürd aksiyon filmleri neyse de bu saatten sonra kaliteli yapımlarda görmek isterdim, Para Kamyonu gibi. Tamamen oldu bittiye getirilmiş, başta polis kadının annesi ölüyor ama hiçbir şey olmamış gibi davranıyor. Cidden bu kadar da acemice iş çıkmamalı, emekli FBI başkanının ezikçe ve çocukça diyalogları özellikle berbat. Hele o benzin istasyonu sahnesi, ancak küçük bir çocuğun hayalinden çıkabilir o saçma sapan sahne, tamamen vakit kaybı. Sağlam ve kaliteli aksiyon arıyorsanız Born serisini izleyin, Görevimiz Tehlike vs. Bakın. Yarıya kadar dayanabildim, devamını izlemeden kapatıyorum.
Yargısız 20.03.2024
Reklamlar yüzünden film izlettirmeyen site sizede aynısı yapılmalı:)
Brecemil 19.03.2024
Bu adam üstünden aktör tanımam helal olsun adamım benim
Black 18.03.2024
Bu filmi Telefondan bu siteden izleyebilirken PC den neden izleyemiyorum ?