Demir Pençe izle

-

The Iron Claw

Demir Pençe filminin bilgileri The Iron Claw

Demir Pençe Fragman
  • IMDb7.9
  • İzlenme3170
  • Süre133 Dk.
  • Ülkeİngiltere
  • Yıl2023
KategoriDram Yönetmen

Tessa Ross

Oyuncular

Zac Efron, Jeremy Allen White, Harris Dickinson, Holt McCallany, Maura Tierney, Stanley Simons, Lily James, Michael Harney, Aaron Dean Eisenberg, Scott Innes

The Iron Claw, 1980'lerin başında Amerikan güreşinde bir döneme damga vuran Von Erich ailesinin hikâyesini konu alan bir dram filmidir. Filmde, baba Fritz Von Erich'in (Zac Efron) oğullarını da 1 numaraya taşımak için uyguladığı despot ve zalimce yöntemlerin aile üzerindeki etkisi anlatılıyor.

Film, Fritz Von Erich'in oğullarından Kevin (Harris Dickinson), David (Jeremy Allen White) ve Kerry (Michael Ealy)'nin çocukluk yıllarında başlıyor. Fritz, oğullarının profesyonel güreşçiler olarak başarılı olmaları için onları küçük yaşlardan itibaren eğitmeye başlıyor. Bu süreçte, oğullarından da ona koşulsuz itaat etmelerini bekliyor.

Kevin, David ve Kerry, Fritz'in baskısı altında büyüyor ve bu baskı onların üzerinde derin bir etki bırakıyor. Kevin, Fritz'in en gözde oğlu olarak ailenin bayrağını taşımaya çalışıyor. David ise Fritz'in baskılarına daha fazla dayanamayıp uyuşturucu bağımlılığına yöneliyor. Kerry ise Fritz'in otoritesine karşı çıkıyor ve aileden uzaklaşıyor.

Filme Yorum Yaz