Napoleon izle

-

Napoleon

Napoleon filminin bilgileri Napoleon

Napoleon Dublaj & Altyazı
  • IMDb7.7
  • İzlenme15202
  • Süre157 Dk.
  • ÜlkeMalta
  • Yıl2023
KategoriDramRomantikSavaşTarih Yönetmen

Dariusz Wolski

Oyuncular

Joaquin Phoenix, Vanessa Kirby, Tahar Rahim, John Hollingworth, Youssef Kerkour, Davide Tucci, Edouard Philipponnat, Ludivine Sagnier, Matthew Needham, Erin Ainsworth

2023 yapımı Napoleon filmi, Napolyon Bonapart'ın sıradan bir askerlikten Fransa İmparatoru'na yükselişini konu ediyor.

Napolyon, Korsika adasında yaşayan genç bir adamdır. Napolyon, askeri akademiye girer ve kısa sürede yetenekli bir asker olarak kendini gösterir. Napolyon, Fransız Devrimi'nde önemli bir rol oynar. Napolyon, Fransız ordusunun başkomutanlığına atanır ve Napolyon Savaşları'nı başlatır. Napolyon, Napolyon Savaşları'nda birçok zafer kazanır. Napolyon, Fransa'yı Avrupa'nın en güçlü devleti haline getirir. Ancak, Napolyon'un yükselişi kısa sürer. Napolyon, 1815'te Waterloo Savaşı'nda yenilir ve sürgüne gönderilir.

Filmin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor. Filmin yönetmenliğini Ridley Scott üstleniyor.

Filme Yorum Yaz
Yorumlar
angel 09.02.2024
bu filmin icinde ve ekrandaki 1xbet sacmalıgı nedır...fılmden ayrı reklam alın anlarım ama fılmın ıcınde olmuyor igrenc olmus hangı sıteye gıdersem bı durumda bunu fılmden ayırın bızde ızleyelım..
kostakurta 25.11.2023
Deccal=KCK nin yetiştirip besleyip büyüttüğü kendi halkı ve komşu avrupa halklarının katliamine ölümlerine gerilemesin neden olan Deccal=KCK nin alanlarının ve hakimiyetinin genişlemesi için çalışan aptal, beyinsiz, ayartılmış bir geri zekalıymış napolyon bonapart beyefendi.