Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece izle

-

Five Nights at Freddy's

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filminin bilgileri Five Nights at Freddy's

Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece Dublaj & Altyazı
  • IMDb8.6
  • İzlenme6001
  • Süre110 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2023
KategoriGizemKorku Yönetmen

Terri Taylor

Oyuncular

Josh Hutcherson, Piper Rubio, Elizabeth Lail, Matthew Lillard, Mary Stuart Masterson, Kat Conner Sterling, David Lind, Christian Stokes, Joseph Poliquin, Grant Feely

2023 yapımı Freddy'nin Pizza Dükkanında Beş Gece filmi, sorunlu bir güvenlik görevlisinin Freddy Fazbear'ın Pizza Dükkanı'nda çalıştığı bir korku filmidir. Film, Mike Schmidt adlı güvenlik görevlisinin, animatronik robotların geceleri canlanıp insanları öldürdüğü dükkanda beş gece boyunca hayatta kalma mücadelesini konu alıyor.

Mike, işteki ilk gecesinde, animatronik robotların hareket ettiğini fark eder. Robotlar, Mike'a saldırmaya çalışır, ancak Mike onları uzak tutmayı başarır. İkinci gecede, robotlar daha da agresif hale gelir ve Mike'ın hayatta kalma şansı azalır. Üçüncü gecede, Mike, animatronik robotların geçmişi hakkında daha fazla bilgi edinir. Robotlar, geçmişte bir seri cinayetten sorumludur. Dördüncü gecede, Mike, robotların dükkanın içinde onu takip ettiklerini fark eder. Beşinci ve son gecede, Mike, robotları durdurmak için bir plan yapar.

Film, Mike'ın robotlara karşı mücadelesine odaklanırken, aynı zamanda animatronik robotların geçmişindeki karanlık sırları da ortaya koyuyor. Film, korku ve gerilim unsurlarını başarılı bir şekilde kullanarak izleyicileri ekrana kilitliyor.

Filme Yorum Yaz