Aquaman ve Kayıp Krallık izle

-

Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman ve Kayıp Krallık filminin bilgileri Aquaman and the Lost Kingdom

Aquaman ve Kayıp Krallık Dublaj & Altyazı
  • IMDb6.5
  • İzlenme25392
  • Süre124 Dk.
  • ÜlkeABD
  • Yıl2023
KategoriAksiyonDCFantastikMacera Yönetmen

Don Burgess

Oyuncular

Jason Momoa, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Randall Park, Amber Heard, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Temuera Morrison, Indya Moore, Pilou Asbæk

2023 yapımı Aquaman ve Kayıp Krallık filmi, DC Extended Universe'ün (DCEU) devam filmidir. İlk filmde olduğu gibi Jason Momoa, Aquaman rolünde karşımıza çıkar. Filmin yönetmenliğini James Wan üstlenmiştir.

Film, ilk filmde Aquaman'i yenmeyi başaramayan Black Manta'nın bu kez daha güçlü bir şekilde geri dönmesini konu alıyor. Black Manta, babasının ölümünün intikamını almak için Aquaman'i, ailesini ve Atlantis'i yok edip babasının intikamını almaya her zamankinden daha kararlıdır. Black Manta'nın elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmaya karar verir.

Film, Atlantis'in kayıp krallığını keşfetmeyi ve Aquaman ile Orm arasındaki ilişkiyi daha da derinleştirmeyi amaçlamaktadır. Filmde ayrıca Amber Heard, Patrick Wilson, Yahya Abdul-Mateen II, Dolph Lundgren ve Randall Park gibi oyuncular da rol almaktadır.

Filme Yorum Yaz