Alice, Sevgilim izle

-

Alice, Darling

BAHİSAL'DAN GECE YAPTIĞIN YATIRIMIN %10 U KADAR FREESPİN BİZDEN! HEMEN KAZANMAYA BAŞLA!
İcon Adlt This content has been removed due to Copyright Infringement.
PARİBAHİS 20.000TL+%150 HOŞGELDİN BONUSU+BEDAVA 150 FREESPIN TIKLA AL!

Alice, Sevgilim filminin bilgileri Alice, Darling

Alice, Sevgilim Dublaj & Altyazı
  • IMDb5.9
  • İzlenme993
  • Süre90 Dk.
  • ÜlkeCanada
  • Yıl2022
KategoriDramGerilim Yönetmen

Mary Nighy

Oyuncular

Anna Kendrick, Wunmi Mosaku, Kaniehtiio Horn, Charlie Carrick, Markjan Winnick, Daniel Stolfi, Ethan Mitchell, Carolyn Fe, Toni Ellwand, Gordon Harper

Mary Nighy'nin yönettiği "Alice, Darling" isimli drama filmi, bir kadının taciz edici ilişkisiyle yüzleştiği gerçeğiyle başa çıktığı bir hikayeyi anlatıyor. Filmde, Alice adındaki kadın, Simon adlı erkek arkadaşından ayrılmıştır ve bu ilişkinin içinde yaşadığı taciz edici deneyimleri gözler önüne serer.

Alice, arkadaşları tarafından bir hafta sonu kaçamağına davet edilmesine isteksizce katılır. Erkek arkadaşı Simon'a yalanlar söyleyerek, bu gezinin işle ilgili olduğunu söyleyerek geziye katılır. Hafta sonu ilerledikçe, Alice'in arkadaşları onun telefonunu ele geçirerek, Simon'dan gelen rahatsız edici mesajlarını engellemeye çalışırlar.. Bu durum, Alice'in kendi dünyasını olduğu gibi kabul etmesini ve geleceğe daha umutlu bir gözle bakmasını sağlar.

"Alice, Darling" filmi, Mary Nighy tarafından yönetilen ve Anna Kendrick'in başrolde yer aldığı bir yapım olarak öne çıkmaktadır.

Filme Yorum Yaz